tiistai 24. helmikuuta 2015

Uutta treeniä kehiin!

Kuten sanottua nuo aikaisemmat vatsalihas ja kyykky haasteet kestivät vain sen 30 päivää ja nyt niiden loputtua kerronkin, mitä uutta olen keksinyt niiden tilalle! Vikana päivänä edellisissä haasteissa tosiaan tehtiin seuraavat liikeet:

125 istumaan nousua
200 vatsarutistusta
65 jalkojen nostoa
120 sek. lankku
250 kyykkyä

Voin kertoa että tälläiselle (entiselle) sohvaperunalle oli rankkaa, mutta tuolla tavalla haasteen muodossa suoritettuna ei niin rankkaa tietenkään ku ihan kylmiltään lähteä rehaamaan! Näistä jo suorittamistani haasteista löydät postauksen täältä.

Mä teen näitä jumppia mun siskon kanssa, siis ei fyysisesti, mutta ajatus tasolla kyllä, ei siis asuta kovin lähekkäin, mutta kyllä, myös etätuki on hyvä motivaattori! Päädyttiin systerin kanssa kokeilemaan paljon hehkutettua HIIT treeniä, (High Intensity Interval Training). Kyseessä siis pikatreeni, jossa tehdään hyvällä sykkeellä nopea treeni. Se on todellakin nopea, tehokas etkä tarvitse mitään apuvälineitä tai kuntosaleja tämän toteuttamiseen. Oikeastaan ei taida olla kauhean hyviä tekosyitä miksi HIIT:tiä ei voisi tehdä ;) esimerkiksi tämä HIIT jota me noudatamme ei vie kuin 15min päivästä! Tähän (tietysti) puhelinsovellus, josta löytyy ohjeet treenin tekemiseen: 30 DAY OF HIIT FITNESS WORKOUT. Tässä muutamia esimerkkejä treeneistä, vaihtelua tulee päivittäin niin ei pääse kyllästymään:


HIIT Päivä 1

HIIT Päivä 6

HIIT Päivä 9

HIIT Päivä16

HIIT Päivä 23

HIIT Päivä 27

Otimme mukaan myös vatsalihastreenin HIIT:in lisäksi, ettei nyt ihan liian helpolla pääse. Ja koska on niin kiva hifistellä, löysimme kivan sovelluksen puhelimeen, jossa on kolme erilaista ja vähän eritasoista vatsalihaksiin keskittyvää treenivideota (BIKINI ABS). Nämä vatsatreenit toteutetaan myös vähän HIIT periaatteella (esim. 20 liikettä, 30sek tauko, 20 liikettä, 30sek. tauko jne) eikä tosiaan vie kuin sen vartin aikaa tämäkään. Me teemme niin, että kierrätämme vuorotellen näitä kaikkia kolmea eri videota. Lisäksi pidän joka neljännen päivän lepopäivän (molemmista treeneistä). Suosittelen kokeilemaan!


Bikini Abs




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti