perjantai 27. helmikuuta 2015

C9 diary part I

Day 1


Aamulla herätessä en pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin KAHVIA. Kahvia, kahvia, kahvia... Mutta siitä se sitten parin tunnin päästä hellitti ja korvasin kahvit vedellä. Yleensä en aamulla ole millään muotoa nälkäinen, mutta tänään, kun tiesi ettei saa syödä niin voi luoja, nälkä ollu koko päivän. Psyykkinen juttu, tiedän, mut ei oo ollu ihan helppoo. Oon menny täysin ohjeiden mukaan, eli aamupalaks Aloe Vera mehua ja rasvanpolttokapseli, välipalaks kuitujuoma, lounaaksi Aloe Vera mehu ja nyt illalla vedin tuon ihanan herkku Vanilla Shaken. Laitoin veden ja jauheen seuraksi blenderiin vielä 1dl pakastemustikoita (kyllä, on sallittujen listalla) ja oli muuten hyvää! Tilasin heti Anulta Vanilla Shakea lisää, että on valmiina sitten kun C9 loppuu :) Täytyy jatkossa myös hankkia vitamiinit yms Anun kautta, kun ovat paljon parempia kuin nuo lähikaupasta löytyvät vitamiinit mitä oon tähän asti syöny...

Ohjeena oli harrastaa puoli tuntia matala tempoista liikuntaa aamulla. Mä vedin mun normi treenin, eli HIIT:in ja siihen päälle vatsatreeni (postauksen näistä löydät täältä!) Helposti jaksoi vielä tänään, huomenna voi olla eri juttu ku on toinen paastopäivä. Neuvottiin ottamaan iisisti, niin varmaan tänään jätän iltalenkin väliin, ei oo energiatasot kuitenkaan normaali tasolla :) Iltapalaksi nappasin vielä sallittujen listalta yhden omenan.
Vettä on menny ihan törkeesti, reippaasti yli kaks litraa ja se onkin hyvä juttu. Paleltanut on aina välillä vähän, mutta ei pahasti. Ekasta päivästä kuitenkin positiivisin fiiliksin seuraavaan. Huominen vielä, sit saa jo RUOKAA kolmantena päivänä!

Day 2

Selkeästi jo voiton puolella, kun pahimmat päivät alkaa olla takana päin. Aamu alkoi samalla kahvin kaipuulla, mutta yllätyksekseni ei ollenkaan niin pahalla. Aivan erilailla lähti aamu käyntiin kuin ekana päivänä. Aamupala (aloe vera mehu ja rasvanpolttokapseli) nassuun ja parinkymmenen minuutin lenkille ja päälle vielä 10 minuutin venyttelyt. Olo on hyvä, ei oo nälkä tai huono olo tai paikat kipeenä (oon lukenu et joillain tulee ns. kuona-aine kohtiin kehossa jomotusta tai kipua). 

Välipalaksi taas kuitujauhe veteen sekoitettuna. Kaikkein vaikeinta päivässä oli tehdä miehelle juustoista makaronilaatikkoa ja itse nauttia vain vettä :D mutta selvisin kiusauksesta! Ja ukko tykkäs makaronilaatikosta, siinä mä join mun Vanilla Shaken (taas mustikoiden kera) ja kuolasin ku toinen veteli juustoista makaronilootaa! Muuten meni päivä tosi hyvin, sen voimalla että ajattelin koko ajan että huomenna saan ruokaa, huomenna saan ruokaa.. haha :D Saunassa alko tosissaa heikottaa, mut kait se johtuu alhaisista energiatasoista ja verensokereista. Nyt viel iltapala, eli aloe vera mehu (ja taidanpa napata sen ompun taas) nassuun ja unille. Huomenna mulla on ravintoneuvoja käynti, mutta siitä sitten erikseen joku kerta!

Day 3

Vihdoin pahimmat päivät kokonaisuudessaan takanapäin! Fiilis on huikea. Neljä kertaa kävin vaa'alla aamulla että suostuin uskomaan että oli tosiaan kahdessa päivässä tippunut se 1,7kg painoa! Uskomatonta mutta totta. Suurin työ tuleekin tän C9:n jälkeen varmasti olemaan painon pitäminen samassa :) mutta noh, hoidetaan nyt ensin tämä loppuun ennen kuin mietitään tuota. 
Tänään sai tosiaan aamupalaksi ja lounaaksi juoda Vanilla Shaken ja niiden ansiosta päivä ei oo ollu mitenkään paha kestää. Aamuinen kahvinhimokin tuntuu vähenevän päivä päivältä. Tänään oli tosiaan ensimmäinen lämmin ruoka (AH IHANAA!) ja valitsin C9 ohjelman kuudesta ruoka vaihtoehdosta lohiaterian, ja voi että oli hyvää!

120g uunissa paistettua lohta
120g uunissa paistettua oliiviöljyllä siveltyä bataattia
100g pannulla oliiviöljyssä paistettuja wokvihanneksia
(530kcal).

Kuva on aika surkea ku joudun käyttämään Mikon puhelinta, kun omasta loppu akku, mutta ateria oli TODELLA hyvä, lohi on kyllä ihan parasta, pitää tehdä useammin!
Aivan, oon mä tänään jumpannutkin: tein HIIT treenin (20sek lankku 20sek lepo 30sek lankku 30sek lepo ja 40sek lankku ja 40sek lepo ja tämä toistettiin viisi kertaa) ja lisäksi vartin vatsatreenin kolmos tasolla (lisää treeneistä täällä.). Sen verran hyvä fiilis, vatsa täynnä ja energiaa löytyy että ajattelin lenkillekin vielä lähteä! Nyt ois siis ensimmäinen kolmannes C9:stä takana ja jo nyt voin suositella kaikille lämpimästi :)

Täällä ensimmäinen juttuni C9:stä, josta löytyy myös Anun yhteystiedot, jos kiinnoistuit itse kokeilemaan tehostarttia painonpudotukseen tai elämäntaparemppaan :)


Päivien 3-9 ruokailu menee siis seuraavasti:

Aamiainen: 120ml Aloe Vera Juomaa, rasvanpolttokapseli, ateriankorvike shake (protskujuoma)
Välipala: Kuitujauhe (veteen sekoitettuna)
Lounas: Ateriankorvike shake (protskujuoma), rasvanpolttokapseli
Päivällinen: 600kcal ateria
Iltapala: 2,5dl vettä

(lisäksi viimeisenä eli ysi päivänä lounaalla ateriankorvikkeen tilalle tulee 300kcal ateria)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti