tiistai 24. helmikuuta 2015

Huomenna alkaa: Get Fit, C9!

Look Better. Feel Better.


Nyt ois tarkoitus saada keho puhdistettua ja kuona-aineet liikkeelle, eli toisin sanoen vaaka näyttämään mieluisampaa lukemaa. Sain avaimet käteen paketin kuin tilauksesta, kun hyvä ystäväni ja Foreverin itsenäinen jälleenmyyjä Anu päätti ottaa minut omaan C9 testiryhmäänsä. Tästä Anun kotisivuille :)

Kuva täältä.

Change 9, eli tuttavallisemmin C9 on ensimmäinen askel Forever F.I.T. ohjelmassa, joka kokonaisuudessaan sisältää kolme vaihetta: CHANGE 9, F.I.T. 1 ja F.I.T. 2. Ohjelman ensimmäinen vaihe eli C9 jonka huomenna aloitan, on alkusysäys hoikempaan ja terveempään elämään ja suureksi hyödyksi jos suunnittelee pysyvää elämäntapa muutosta, kuten minä. C9 auttaa kehoa käynnistymään uudestaan, F1 ja F2 puolestaan auttavat ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja, niin ruuan kuin liikunnan osalta. Ei tarvitse miettiä mitä syö ja miten liikkuu kun kaikki ohjeet ja tarvikkeet tulee paketin mukana!

Jännityksellä odotan mitä tämä C9 saa minussa aikaan. Lyhykäisyydessään siis C9 on nimensä mukaan yhdeksän päivää kestävä puhdistuskuuri keholle, joista kahtena ensimmäisenä päivänä ikään kuin paastotaan ja loput päivät saakin jo sitten syödä yhden lämpimän aterian päivässä (tämäkin tosin tarkasti määritelty, että mitä saa syödä).  Kaksi ekaa päivää siis rankimmat, mutta VAIN kaksi päivää, se menee helposti! Pakko mennä! Kokonaisuutenakin VAIN yhdeksän päivää, ei sen pahempi.

CHANGE 9

Kaikki mitä mä tuun tarviimaan seuraavan yhdeksän päivän aikana on tossa paketissa mukana (ja on muuten gluteeniton):

  • Forever Ultra / ateriankorvike (protskut)
  • Forever Therm / rasvanpolttaja
  • Forever Fiber / kuitu
  • Forever Aloe Vera Gel / mehu
  • Mittanauha / täytyyhän sitä pysyä kartalla missä mennään!
  • Ohjevihkonen jossa myös päiväkirja
Tokihan sitten kolmannesta päivästä eteenpäin tulee lämmin ruoka mukaan kuvioihin, mutta niihinkin annoksiin on tarkat ohjeet mukana. Vettä pitää juoda vähintään kaksi litraa päivässä. Mitään ylimääräisiä juttuja ei saa nauttia, mulla varmasti vaikeinta tulee olemaan KAHVITTOMUUS, apua! Miten sitä herää päivään ilman aamukahvia?

Huomenna siis alkaa, en malta odottaa! Pidän koko ajalta päiväkirjaa ja teen varmaan väliaikapäivityksiä tännekin ja tietenkin sitten vikan päivän jälkeen katsotaan, mitä tapahtui kehossani yhdeksän päivän aikana. Onko muilla kokemuksia tästä tai vastaavista detox kuureista?

Tässä vielä linkit C9 päiväkirjaani:
Diary part I
Diary part II
Diary part III

Jos haluat itsekin terveempään ja hoikempaan kuntoon, ota ihmeessä yhteyttä tuotteiden jälleenmyyjään, Anuun! Laitan tähän alle Anun yhteystiedot:

Kotisivu: http://www.myaloevera.fi/anunaloeshop/fi/start/
S.posti: anu.mansaray@gmail.com 
Puh: +358 44 022 7774





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti