torstai 5. maaliskuuta 2015

C9 diary part III

Day 7

Hyvillä fiiliksin mennyt tämäkin päivä. Oon huomannut positiivisia muutoksia itsessäni (muitakin kuin että paino pudonnut yms), esimerkiksi sen että nykyään mulla on aamuisin nälkä! Mun suurin ongelma on aina ollut se etten syö aamupalaa... enkä lounasta enkä välttämättä yhtään mitään ennen iltaa, jolloin teen ruuan Mikolle ja syödään yhdessä. Mutta tosiaan tää C9 on saanut mulle jonkinlaisen rytmin aikaan, sillä mulla tulee aamuisin nälkä ja samoin päivällä eli tuskin tuottaa ongelmia jatkaa aamupalan syömistä, vaikka se tähän asti onkin ollut nestettä mitä on nautittu C9:n aikana. Toinen juttu, oon alkanu menee aikasemmin nukkumaan, en halua valvoa myöhään koska sit tulee taas nälkä :D ja tämän myötä myös herään aikaisemmin. Toki mulla on tuo nahkavekkari joka pitää huolen et ei ihan mihin asti tahansa tuu aamusin nukuttua, mut monesti herään nykyään ennen Kasperia. Eli pelkkiä hyviä muutoksia! 

Aamu alkoi perinteisissä merkeissä aamupalaa nauttien jonka jälkeen tein päivän HIIT treenin, eli neljää erilaista "lankkuliikettä" muutama kierros sekä lisäksi vatsatreeni.
Päivälliseksi valmistin kalkkunaa ja paistettuja perunoita ja taas oli kyllä tosi hyvää! Jälkkäriksi kuulunut päärynä olisi kuulunut ryöpätä(?), mutta koska en osaa/en ole ennen tehnyt, jätin sen vaiheen väliin ja röyhkeästi söin ihan sellaisenaan ja vitsi kyllä toimi tuo kaneli siinä kaverina hyvin! Tuo pinaattihässäkkä pitää kyllä muistaa jatkossakin, oli maukasta! Sopis varmaan pienemmäksi silputtuna esim lihapullataikinan joukkoon :P


140g kalkkunaa
200g paistettuja perunoita
1dl paistettua babypinaattia (mausteeksi puristettua valkosipulia)

Jälkiruoka (ei tullut kuvattua): 80g kuorittua päärynää maustettuna
vaniljajauheella ja kanelilla
(580kcal)


Illalla vedettiin Daran kanssa vielä pikainen reilu parin kilsan lenkki ja sallitujen listalta nappasin iltapalaksi vielä vihreitä ja tummia viinirypäleitä noin parin desin verran.
Kaksi päivää siis enää jäljellä! En meinaa uskoa että olen tosiaan ollut jo VIIKON ilman kahvia! En olisi ikinä uskonut pystyväni, mutta loppupeleissä enää ei ole edes tehnyt mieli vaikka tänäänkin keitin isälle kahvit kun kävi tässä mun luona kylässä :) täytyy olla ylpeä itestään, jo toki myös senkin vuoksi että oon pilkulleen noudattanut tätä C9 ohjeistusta eikä kertaakaan lipsunut, ei ole ollut edes lähellä! Huippua!

Day 8

Tänään sanoin Anulle, että ihan kuin ei edes olisi mitään "kuuria" päällä kun nää päivät vaan soljuu niin kivasti ohi. Fiilis on hyvä ja jaksaminen ihan normaalia ellei jopa normaalia parempi! Huominen vielä sit se ois niinku taputeltu. 
Aamun treeniin kuului tietenkin HIIT (vuorossa oli haarahypyt) sekä vatsatreeni. Lisäksi tänään on tullut hyötyliikuntaa reippaasti kun käytiin Hakaniemen Leikkiluolassa ja sen jälkeen kaupassa kärrytellen.
Illan ateriaan valitsin jälleen lohen, on niin hitsin hyvää et voisin melkee joka päivä syödä :D


120g lohta
120g bataattia
100g wok-vihanneksia
(530kcal)


Ruuanlaitossa oon käyttäny joko luomu kylpäpuristettua oliiviöljyä tai kookosöljyä ja uunissa on valmistunu tää kala-ateria bataatteineen, muuten on tullut turvauduttua kylläkin paistinpannuun. Hyviä reseptejä jää ainakin muistoksi tästä C9:stä ja toivottavasti pienempi vaaka lukema :) mutta se nähdään huomenna kun on vika punnitus+mittaus. 


Day 9

Se ois sitten viimeinen päivä käsillä ja kyllä täytyy sanoa että aika meni aivan hujauksessa! Ekojen päivien yli kun pääsi niin on mennyt yllättävän helpolla. Itse olen tyytyväinen tuloksiin ja punnitsen vielä huomennakin kun tämä viimeinen päivä on ohi. Tämän aamun mittailuissa kuitenkin paljastui, että painoa lähti yhteensä 2,7kg (sama lukema kuin 6 päivänä), vyötätöltä katosi hurjat 4cm ja joka paikasta (käsivarsi, reisi, sääri, lantio, rinta) hävisi yhteensä hurjat 8,5cm! Ja tämä on vielä alakanttiin, sillä tollona luin ekan päivän mittauksessa mittanauhaa väärästä kohtaa ja todellisuudessa on siis ollut isommat luvut lähtöpäivänä. Anyway, olen ehdottoman tyytyväinen tuloksiin :) peilikuva on huomattavasti miellyttävämpi kuin 9 päivää sitten, tässä vähän kuvamateriaaliakin (sori!) joissa luonnollinen vatsa, ei jännitetty:


Ainakin jenkkakahvat on pienentyny :)


Pömpötys vähentynyt (sori toinen kuva vähän pimeämpi).


Tänään ei sitten saanutkaan aamuista Vanilla Shakea vaan pelkän Aloe Vera mehun ja rasvanpolttokapselin. Vedin myös HIIT treenin jossa oli tänään vuorossa lankutusta oikein olan takaa ja samaan syssyyn vielä vatsatreeni tottakai. Välipalaksi totuttuun tapaan kuitujauhe. 
Muista päivistä poiketen tänään syödään lounaallakin 300kcal ateria (+ rasvanpolttokapseli), ei ateriankorvike shakea. Ja illalla vielä 600kcal päivällinen. Lounaan kohdalla ei sanottu ohjevihkosessa mitään muuta kuin kalorimäärä, joten päättelin että sen voi itse sitten valita :D mä tein tällästä (koska kaapeista ei muutakaan löytynyt):



Lounas:
50g gluteiinitonta mysliä
150g sokeroimatonta vadelmakeittoa
50g pakastevadelmia
1 kiiwi
(295kcal)

Päivällinen:
140g broilerin filettä

170g täysjyväriisiä
4,5dl kurkkua, tomaattia ja paprikaa
20 mantelia
muutama lehti punaista salanova ja romaine salaattia
(524kcal)


Kokemuksena täytyy sanoa että tää C9 oli kyllä LOISTAVA! Opin syömään säännöllisemmin ja nyt jopa enemmän vielä kiinnostaa mitä sinne vatsaansa änkee. Koko tämän yhdeksän päivän aikana on ollut hyvä olo, ei ollenkaan normaalista poikkeava (lukuun ottamatta kahta ekaa tiukkaa päivää), oon nukkunu hyvin ja jaksanu treenata ja touhuta kotona ja olla liikenteessä. Ei voi muuta kuin suositella ihan kaikille joita vähänkään kiinnostaa. Tuotteet saa tosiaan mun ystävältä Anulta, yhteystiedot löydät ekan C9 postauksen lopusta, eli täältä! Ei muuta kuin eteenpäin, sano mummo lumessa!



Päivien 3-9 ruokailu meni siis seuraavasti:

Aamiainen: 120ml Aloe Vera Juomaa, rasvanpolttokapseli, ateriankorvike shake (protskujuoma)
Välipala: Kuitujauhe (veteen sekoitettuna)
Lounas: Ateriankorvike shake (protskujuoma), rasvanpolttokapseli
Päivällinen: 600kcal ateria
Iltapala: 2,5dl vettä

(lisäksi viimeisenä eli ysi päivänä lounaalla ateriankorvikkeen tilalle tulee 300kcal ateria ja aamupalalta jää pois tuo ateriankorvike shake)


Tässä vielä linkit aikaisempiin C9 päiväkirjoihin:

Huomenna alkaa: Get Fit C9!

C9 diary part I

C9 diary part II





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti